Tools for life opleiding

Kosten: module 1: 1400,-; Module 2: 1600,-; Module 3: 1400,- Vanaf Module 2 geef je zelf betaalde therapieën.

Tijden: Module 1: 6x2 dagen, Module 2 : 1x10 dagen en 3x 2 dagen Module 3: 1x5 dagen en 5x 2 dagen. Dagelijkse supervisie bij de leertherapieen.

Start en accreditatie: 17,18 sept.. 2021, 800 uren accreditatie door SKB en NVPA.

foto Buitenkant De Verwondering
" De Tools for Life opleiding is net als de therapie vol diepgang, mooie oefeningen en prachtige invalshoeken. Het probleem echt bij de kern aanpakken. Cliënten de mogelijkheid bieden om meer zichzelf te worden en het oude verhaal los te laten".


De Verwondering geeft een Tools for Life opleiding voor mensen die therapeut willen worden. De scholing is SKB - B geaccrediteerd Het is een intensieve opleiding waarbij je leert in twee jaar de Tools for life therapie te geven. De opleiding is transpersoonlijk van opzet en er is aandacht voor zowel diepte psychologische processen, traumaverwerking, psychopathologie als spiritualiteit. De opleiding bestaat uit een aantal modulen en is zowel theoretisch als ervaringsgericht goed onderbouwd. Je leert op een intensieve manier met mensen werken en krijgt als je zelf een tools for life cliënt begeleid dagelijks supervisie.

Ook is de opleiding geschikt voor coaches of therapeuten die hun werk met mensen willen verdiepen.

Voor praktische en uitgebreide info klik hier.