Programma voorjaar 2023: The garden of life, nu ook in Groningen

 

 

We hadden dit jaar een wachtlijst voor de Garden of life training, vandaar dat deze training nu ook in de stad Groningen wordt aangeboden. De groep die de training gevolgd heeft had het verzoek om met dit gedachtengoed ook een weekend te organiseren. Dit wordt zo spoedig mogelijk gepland.

Daarnaast zijn en plannen voor de uitgave van een nieuw boek over Tools for life. In dit boek staan de ervaringen van een cliënt centraal waardoor het een zeer persoonlijk verhaal is geworden dat anderen kan inspireren.

Maandag 16 jan.: Lezing: EMDR, het wonder van een zichzelf genezend brein, Bibliotheek Winschoten, 19.00 – 21.00 , gratis.

Maandag 23 jan.:  Mindful gelukkig training, Drouwen, 19.30-21.30,  10x. Kosten 250,- incl. werkboek en cd’s. Opgave vóór 16 jan!

Dinsdag 24 jan.: The garden of life, Groningen, De Poort, 19.30-21.30, 8x en 1 dag zat. 25 mrt. 9.00- 16.00. Kosten 275,-, min. 240,- incl. werkboek en meditaties. Opgave vóór 16 jan. bij de Verwondering via contactformulier. Zie tekst beneden.

Woensdag 25 jan. The garden of life,  Drouwen, 19.30-21.30, 8x. en 1 dag  zat. 1 april. Van 9.00 – 16.00. Kosten 275,-, min. 240,- incl. werkboek en meditaties. Opgave vóór 16 jan. zie tekst beneden.

Het blijkt dat ons brein maakbaar is zelfs als het al volgroeid is! Dit wordt neuroplasticiteit genoemd. Door zelf gestuurde neuroplasticiteit leer je nieuwe neurale netwerken in het brein te creëren om oude manieren van denken, handelen en voelen te vervangen. Door frequente herhaling worden de veranderingen na verloop van tijd permanent! Hart en brein werken continue samen en hoe meer coherent beide functioneren hoe beter, vrijer en gelukkiger we ons zullen voelen! De meditaties zorgen voor een vertraging van je hersengolven, je stapt uit het afleidende gebabbel in je hoofd en je maakt contact met je onderbewustzijn. Hier vindt je creatieve inspiratie, nieuwe inzichten  en een vergrote staat van genezing en welzijn! In deze nieuwe training leer je jezelf te observeren, oude denkpatronen en hechtingen los te laten, emoties te verheffen van negatief naar positief, hart en brein coherentie en het contact leggen en het onderhouden daarvan met het universele bewustzijn.

Naast de meditaties die we doen en die je ook krijgt om thuis te doen, worden er stukjes theorie uitgelegd, is er ruimte voor zelfonderzoek en zijn er oefeningen om je bewuster te worden van je eigen energie, overtuigingen en denkpatronen. Op de zaterdag vindt er een bijzondere healing plaats waarvan iemand zei: “ik heb vandaag zoveel liefde ervaren, dat heb ik al heel lang niet meer gevoeld  “.