Programma Voorjaar 2021

 

In een Engelstalig artikel van J. Meador uit de Psychological Association wordt een hele lijst van bewezen effecten van mindfulness en compassietraining benoemt zoals: minder piekeren, minder stress, minder last van angst, beter werkgeheugen, concentratie verbetering, meer zelf inzicht en meer tevredenheid over relaties!

Maandag 29 maart.: Mindful gelukkig training, Drouwen, 19.30-21.30, 10x. Kosten 240,- incl. werkboek en cd"s. Opgave voor 22 mrt..

Woensdag 31 maart..: Compassietraining, Drouwen, 19.30-21.30, 9x. Kosten 220,- incl. werkboek en cd’s. Opgave vóór 24 mrt..

Donderdag 1 april..: Verdiepen met een cursus in wonderen, Drouwen, 19.30-21.30, 8x Kosten 200,- . Zelf tekst en werkboek aanschaffen! Opgave voor 24 mrt..

Vrij/zat. 17/18 sept.: Tools for life opleiding om therapeut te worden, zie bij opleiding.

                    

Verdiepen met een cursus in wonderen

Een cursus in wonderen is een spirituele leerweg van 365 lessen met als doel steeds elke blokkade weg te nemen voor de ervaring van liefde. De cursus leert om wonderen te ontvangen en te geven. Het wonder waar de cursus steeds over spreekt is een innerlijke omslag. We kijken naar onszelf of naar de wereld  óf vanuit het ego (vaak beperkt en feitelijk angstig), óf vanuit onze ware aard, vanuit liefde. Telkens wanneer we onze ego-kijk loslaten en kiezen voor liefde, noemt de cursus dat een wonder. Naast de werkboek lessen krijg je elke avond speciale oefeningen aangereikt om de ervaring van liefde uit te breiden en verkrampingen los te laten!

Als je iemand meeneemt  voor bovenstaande trainingen geven we je 20 % korting op de cursusprijs!