Programma Voorjaar 2019

In 2019 bestaan we 25 jaar! Er zijn tal van acties en festiviteiten. Let op de website en de nieuwsbrieven!

In de Inzicht verscheen van Fokke een nieuw artikel: “Verliefd op alles, een non duale benadering van EMDR.

Donderdag 24 jan..: Een cursus in wonderen, Drouwen, 19.30-21.30, 7x. Kosten 170,- incl. cd’s, 7/2, 28/2, 14/3, 28/3, 11/4, 25/4.

Dinsdag 29 jan..: Mindful gelukkig training, Drouwen, 19.30-21.30, 10x. Kosten 240,- incl. werkboek en cd’s.

Woensdag 30 jan.: Lezing Tools for life therapie, Stilte en bezinningscentrum Raalte, 20.00 uur.

Vrijdag 8 febr.: Workshop “Hoe kan ik werkelijk behulpzaam zijn”? NVPA, alleen voor leden.

Zondag 10 febr.: Workshop” Wil je gelijk of geluk”, Stilte en bezinningscentrum Raalte, 14.00 uur.

Mindfulness training: Zoals we ons lichaam trainen met sport, zo kunnen we ook onze geest trainen met mindfulness. Wie regelmatig mindfulness beoefent is minder vatbaar voor stress, angst, pijn, depressie en woede zo blijkt uit onderzoek. Aandacht, concentratie, innerlijke rust, emotioneel evenwicht en een gevoel van welbevinden nemen toe. De mindfulness, stress reductietraining bestaat uit 10 wekelijkse avonden bij De Verwondering in Drouwen.

Een cursus in wonderen: is een spirituele leerweg van 365 lessen met als doel steeds elke blokkade weg te nemen voor de ervaring van liefde. De cursus leert om wonderen te ontvangen en te geven. . Het wonder waar de cursus steeds over spreekt is een innerlijke omslag. We kijken naar onszelf of naar de wereld  óf vanuit het ego (vaak beperkt en feitelijk angstig), óf vanuit onze ware aard, vanuit liefde.

Telkens wanneer we onze ego-kijk loslaten en kiezen voor liefde, noemt de Cursus dat een wonder. We kunnen leren om voor de wonderstaat te kiezen midden in de praktijk van het dagelijkse leven. Door te kiezen voor de wonderstaat zullen angst, schuld- en conflictgevoelens  oplossen. In plaats daarvan beleven we innerlijke vrede, inspiratie en vernieuwing in relaties. Een hoofdrol hierin speelt onze keus voor vergeving, in plaats van veroordeling. Vergeving is steeds de sleutel voor blijvend geluk! Er is ook een individuele mogelijkheid: de wonderweek, zie home page.

Als je iemand meeneemt voor bovenstaande trainingen, dus niet voor de lezing en workshops geven we 25 % korting op de cursusprijs!

Info en opgave: info@verwondering.eu of 0599-512798