Er moet een betere manier zijn

voorkant boek "Er moet een betere manier zijn!"

"Een reis naar wonderbare vrede."

In dit boek beschrijft Fokke Slootstra zijn innerlijke reis van meer dan dertig jaar naar het geheim van het leven. Daarvoor volgde hij vele spirituele stromingen en moest er, met pijn in zijn hart evenzovele ook weer loslaten.

In dit boek worden een aantal spirituele stromingen en een vorm van psychotherapie besproken die hem erg veel gegeven hebben, maar waar ook duidelijk schaduwkanten aan zaten. Na vele strubbelingen en tientallen keren tegen de muur geknald te zijn, ging het langzaam dagen! Hij moest vele malen door de poort van niet doen wandelen, voordat er uiteindelijk ontspanning en een ontwaken plaatsvond.

Door er diverse keren uit te stappen was hij in staat er kritischer naar te kijken. Zo kreeg hij op een gegeven moment door, dat elk pad, elke spirituele stroming ook maar een kijk is, een perspectief hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Dit perspectief is nooit de waarheid, het is als een vinger die naar de maan wijst.

Fokke hoopt dat dit boek een inspiratiebron mag zijn. De enge manier die werkt is zelf stappen te zetten, zelf te ervaren. Want het mooie is dat het geheim van het leven niet gekend of begrepen kan worden, maar wel ervaren kan worden.

Kosten 15,00 exclusief verzendkosten (3,50)

Recensies op Bol.com

Stingone:
Prachtig boek om te lezen met de nodige humor om het luchtig te houden. Fokke beschrijft zijn leven en zijn leringen op een mooie manier die erg aansluit op herkenbare situaties in dagelijkse praktijk. Het geeft een mooi beeld van de valkuilen van stromingen in de wereld en de vraag naar opvulling in ons leven om ons gelukkig te voelen. Het boek heeft mij uiteindelijk ook aangezet om het boek en training cursus in wonderen aan te schaffen. Zeker aan te raden.

AnnaMaria:
Een boek waarin hij zijn reis beschrijft naar inzicht, naar Waarheid. Dit op een heel eerlijke en openmanier. De valkuilen en hoogtepunten benoemend. Wat een drive om zo steeds opzoek te gaan en ook te durven erkennen waar het niet klopte. Fascinerend zelfonderzoek. Prachtig hoe uiteindelijk een Cursus in Wonderen duidelijkheid en bevrijding geeft. Tussendoor bij de diverse hoofdstukken bewustzijnsvragen en oefeningen zodat je als lezer zelf ook op ontdekking in jezelf kan gaan.

Patrick:
Een eerlijk, humoristisch en relativerend verslag van een zoektocht in een spirituele wereld.


Intresse in dit artikel?

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u deze bestellen.