Tools for life

Voor wie: - Wil je oude ballast overbood gooien en met hernieuwde energie het leven leiden waarvoor je bedoelt bent? Wil je eindelijk zelf weer de regie over je leven voeren? Wil je niet steeds meer oude patronen en groeven in je leven herhalen, dan is Tools for life iets voor jou!

Wat levert het je op? - Meer energie, rust, ruimte en regie om het leven te leiden zoals jij dat wilt. Leren jezelf liefdevol te aanvaarden in hoe je geworden bent en hoe je werkelijk bedoelt bent.

Kosten: afhankelijk van het inkomen, vergoedingen door verzekering, werkgever of sociale dienst mogelijk en ziektekosten verzekeraars door lidmaatschap NVPA (aanvullende verzekering). Bij annulering binnen drie weken voor start tiendaagse is 50% van het therapie geld verschuldigt!.

" De Tools for life therapie is het beste wat mij is overkomen"


In onze jonge jaren hebben we bijna allemaal geleerd onszelf aan te passen aan de omgeving. Het gevolg van deze aanpassing is dat we gevoelens, emoties en kwaliteiten die niet gewaardeerd werden zijn gaan wegstoppen en onderdrukken. Echter alles in ons wat geen liefde of aandacht heeft gehad, blijft zich bewust of onbewust manifesteren. Vaak in de vorm van patronen, belemmeringen of allerlei psychische klachten zoals burn-outklachten, angsten, relatieproblemen, verslavingen, jezelf wegcijferen, erg je best doen en depressies.

Vaak is de boodschap dat je er maar mee moet leren leven.

Tools for life laat al meer dan 20 jaar zien dat dit niet nodig is. In een traject van 10 opeenvolgende dagen met ruim twee uur per dag therapie komen de puzzelstukjes van je leven samen en kan er veel verwerkt en losgelaten worden. Je krijgt elke dag gereedschap (de Tools) aangereikt om jezelf liefdevol te aanvaarden en meer te leven vanuit je diepste kern. Na deze 10 dagen is er gedurende een jaar begeleiding om alles wat er in de therapie is verwerkt en ingezien te integreren in het dagelijkse leven.

Zoals iemand zei: "het is het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven"

Voor dat je therapie kunt doen is er altijd een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierin staat je levensverhaal centraal en kijken we of Tools for life een goed passende therapie voor jou is.

Zie ook www.toolsforlife.eu voor meer informatie en voor therapeuten die door De Verwondering opgeleid zijn.