Mijn Mooiste Cadeau Ooit

voorkant boek "Mijn Mooiste Cadeau Ooit!"

"De Tools for Life Therapie Ervaring."

Rolinde liep vast, en vroeg hulp aan therapeut Fokke Slootstra. In Mijn Mooiste Cadeau Ooit! ervaar je het proces van de Tools for Life therapie zowel vanuit Rolinde als vanuit Fokke. “Je leeft met de rem” zei Fokke tegen Rolinde. Dat betekende dat Rolinde zichzelf tegenhield in veel dingen door oude patronen die vroeger zijn ontstaan. Vanaf de spannende eerste afspraak leef je mee met die zoektocht. Wat is er eigenlijk met Rolinde aan de hand? Wat wordt er allemaal besproken, welke tools worden er gebruikt en welk effect heeft dat op Rolinde? Laat je verrassen in dit boek hoe je oude patronen kunt verwerken en kunt loslaten!

De Tools for Life Therapie?

In onze jonge jaren hebben we bijna allemaal geleerd onszelf aan te passen aan de omgeving. Het gevolg van deze aanpassing is dat we gevoelens, emoties en kwaliteiten die niet gewaardeerd werden zijn gaan wegstoppen en onderdrukken. De Tools for Life therapie is een traject van 10 opeenvolgende dagen waarin de puzzelstukjes van je leven samenkomen en er veel wordt verwerkt en losgelaten. Elke dag wordt het gereedschap (de Tools) aangereikt om jezelf liefdevol te aanvaarden en meer te leven vanuit je diepste kern.

Kosten 14,95 exclusief verzendkosten (3,50)

Recensies op Bol.com

Mierakels:
Prachtig omschreven ervaringsverhaal van de Tools for Life Therapie. Vanuit een cliënt beschreven en vanuit de therapeut toegelicht. Herkenbaar en makkelijk te lezen. Mooi om te lezen hoe je door deze therapie je eigen "laden kast" op kunt schonen, en dit je lichter, in het leven laat staan.

Kreeft70:
Mijn mooiste cadeau ooit! Nou ik ben benieuwd is dit mogelijk?
Allereerst een duidelijk verhaal vanuit de cliënt en toegelicht vanuit de therapeut.
Wat een eerlijk en open boek, waarin haar echte gevoelens worden omschreven zoals het is en in woorden die duidelijke taal spreken. De symbolen die bij de therapie dagen hoorden echt zo prachtig omschreven dat je het snapt en eigenlijk al benieuwd bent bij de volgende dag welk symbool het wordt. Maar het mooiste omschreven toch de gevoelens van boosheid vanuit het begin, het einde van de therapie waarin ze trouwt met zichzelf en de vergeving en berusting. Wat ben je er dan sterker uitgekomen met zoveel meer inzichten dan je eraan begon.Voordat ik dit boek had gelezen had mijn man hem al uitgelezen en hij had letterlijk heel veel herkenning hij komt ook uit een ondernemersgezin en kreeg geen knuffels en werd soms in de slaapkamer gezet met de deur op slot omdat zijn moeder even rustig de krant wou lezen. Hij vertelde dat de tranen over zijn wangen waren gelopen tijdens het lezen van dit boek. Ik snap hem wel. Ook ik had veel herkenning en dit boek heeft o.a. mij geholpen om een keus te maken wat voor mij een moeilijk item was.
Door dit boek ook de website bezocht van de therapeut en als er een weekend weer georganiseerd wordt ga ik zeker kijken of ik die mij cadeau kan geven.
Een aanrader dus.

interesse in dit artikel?

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u deze bestellen.