Garden of life training, De kunst van leren loslaten

Kosten: 199,- (normaal 275,-)

Tijden: 8 dinsdagavonden vanaf 7 mei, 19.30-21.30 uur en zat. 15 juni in Tjerkwerd van 10.00- 16.30 uur.

 

foto buiten citaat smile
"Ik heb vandaag zoveel liefde ervaren, dat heb   ik al heel lang niet meer gevoeld"

Is het mogelijk oude patronen los te laten, nieuwe gezonde gewoontes aan te leren en een gelukkiger en vreedzamere persoon te worden? Overdag richten we onze aandacht meestal op de buitenwereld.Wanneer stress hormonen ons leven bepalen, wanneer je je angstig of bezorgd voelt, wanneer je oordeelt, je schuldig of waardeloos voelt dan geeft een langdurige blootstelling aan deze gevoelens incoherente hersen golf patronen.

Coherentie betekent dat er orde, ritme en harmonie in ons brein is. Incoherent is de tegenstelling hiervan. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we nu ook wetenschappelijk aantonen dat als we onze aandacht richten op onze binnenwereld en ons bewust worden van de ruimte die ons lichaam inneemt en de ruimte daar omheen er iets magisch gebeurd in ons brein. Het brein gaat zich dan organiseren in coherente patronen. De training is o.a. gebasseerd op het werk van Gregg Braden, Joe Dispenza en eigen mystieke ervaringen. Voor meer informatie zie de volgende link: extra-informatie

Annuleringsvoorwaarden: Bij afmelding binnen twee weken voor aanvang, rekenen we 50% van de cursusprijs, bij annulering binnen een week voor aanvang betaal je de hele cursusprijs.